Regiotaxi Holland Rijnland

Logo RegiotaxiDe Regiotaxi Holland Rijnland is een kruising tussen bus en taxi. Wie reist met de Regiotaxi, wordt thuis opgehaald en naar de gewenste bestemming gereden. Het is een soort deeltaxi die tijdens de rit meerdere mensen kan ophalen of afzetten. Zowel mensen met als zonder Wmo-indicatie voor vervoer, kunnen gebruikmaken van de Regiotaxi Holland Rijnland.

Holland Rijnland beheert het contract aan de hand van het Programma van Eisen | 2,49 mb |, onderhoudt contacten met vervoerder Noot en volgt nauwlettend of deze zich houdt aan de eisen in het contract. Dit gebeurt aan de hand van gegevens die de vervoerder maandelijks aanlevert. Verder houdt Holland Rijnland contact met de gemeentelijke Wmo-afdelingen en uiteraard met de reizigers. Holland Rijnland is ook het aanspreekpunt voor klanten die niet willen bellen met de klantenservice van de vervoerder zelf of daar niet verder komen. Via de klankbordgroep Regiotaxi, waarin belangenorganisaties zijn vertegenwoordigd, informeert Holland Rijnland de belanghebbenden over de ontwikkelingen, maar krijgt zij ook informatie over het functioneren van het systeem.

Gebruik en klanttevredenheid

Het gebruik en andere managementgegevens van de Regiotaxi wordt online bijgehouden in het Dashboard Regiotaxi.
U vindt hier informatie over het algehele gebruik van het systeem en op gemeenteniveau.

De klanttevredenheid wordt dagelijks gevolgd door reizigers te bellen die recent een rit met de Regiotaxi hebben gemaakt.
De rapportages van dit onderzoek treft u ook aan op het Dashboard Regiotaxi.

Praktische informatie

Alle informatie over reserveren, kosten en reizen met de Regiotaxi kunt u terugvinden op de website van de Regiotaxi.


Schrijf u hier in voor de Regiotaxi-nieuwsbrief

Back To Top
Ga naar de inhoud