Voorzitter Regionale Versnellingstafel

Annius Hoornstra is de nieuwe voorzitter van de Regionale Versnellingstafel Holland Rijnland die een maand geleden van start ging. Onder zijn leiding gaan de leden van de Versnellingstafel op zoek naar kansen voor de versnelling van de woningbouwproductie. Dat is nodig om te voldoen aan de uitdagende opgave om tot 2030 30.500 woningen te bouwen. Met enthousiasme maakt deze nieuwe voorzitter de Regionale Versnellingstafel voor Holland Rijnland compleet.

Hoornstra is adviseur op het gebied van stads- en gebiedsontwikkeling en heeft onder meer gewerkt voor de gemeenten Amsterdam en Zaanstad en woningcorporatie Haag Wonen. Nu werkt hij onder ander in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan het introduceren van een veel snellere parallelle manier van planontwikkeling.
In de Regionale Versnellingstafel Holland Rijnland werken experts van overheden, woningbouwcorporaties en marktpartijen nauw samen. Binnen bestaande projecten gaan zij aan de slag met het oplossen van knelpunten voor de bouw van nieuwe woningen.

Back To Top
Ga naar de inhoud