Column Lucas: Goede ideeën, van harte welkom

Lucas Vokurka

Binnen Holland Rijnland werken we hard aan de uitwerking van onze nieuwe investeringsagenda. De invulling daarvan bepaalt voor een groot deel onze inzet voor de komende jaren.

Hoe we al onze werkzaamheden het beste over het voetlicht brengen, is een ander punt. We hebben verschillende kanalen waarmee we de wereld om ons heen informeren over onze inzet. Deze nieuwsbrief is daar een voorbeeld van. En ook op social media zijn we actief. Onze huidige website echter volstaat niet meer. Die krijgt daarom in de komende maanden een upgrade, afgestemd op de behoeften van de bezoeker. Daarvoor duiken we ook in de wensen van mensen die informatie zoeken over Holland Rijnland en haar werkzaamheden. Voor wie is de website bestemd? Wat voor willen we vertellen? En hoe doen we dat?

Dat doen we onder andere door zoektermen te analyseren en een inventarisatie te maken van veel bezochte pagina’s. Maar we vragen ook direct aan allerlei partijen wat zij willen teruglezen op onze website. Daarvoor doe ik ook bij deze een oproep aan u. Heeft u ideeën over de inrichting van onze website? Wat wilt u teruglezen of naar welke informatie bent u op zoek? Wij zijn op zoek naar goede ideeën. U kunt deze met ons delen via communicatie@hollandrijnland.nl.

En dat wij dat vragen, is niet vreemd. Wij staan als ambtenaren immers ten dienste van de inwoners en beleidsmakers van de regio. De Engelse vertaling van ambtenaar dekt de lading van ons werk beter: civil servant. En daar sluit ik me graag bij aan.

Lucas Vokurka

Secretaris-directeur Holland Rijnland

Back To Top
Ga naar de inhoud