Nieuws
Uitnodiging - Uitbreiding Fietsknooppuntennetwerk gereed - 12 mei 2017

Het fietsknooppuntennetwerk in de regio Holland Rijnland is flink uitgebreid, met 90 kilometer extra fietsroutes. Vrijdag 12 mei nemen twee leden van het algemeen bestuur van Holland Rijnland  – Kees van Velzen, wethouder in Alphen aan den Rijn én Arno van Kempen wethouder in Teylingen – het vernieuwde netwerk officieel in gebruik. Tevens ontvangen de winnaars van de prijsvraag, uitgeschreven door Holland Rijnland, hun prijzen. Wij nodigen u van harte uit voor deze ochtend.

 

Locatie:

TOP Hazerswoude

Recreatieboerderij Jeu de Boer (http://www.jeudeboer.nl/)

Galgweg 5 Hazerswoude (routebeschrijving)

 

Wanneer:       

Vrijdag 12 mei van 10.00 -12.00 uur

 

In de wintermaanden is er hard gewerkt aan de uitbreiding van het fietsknooppuntennetwerk in de regio Holland Rijnland. De extra fietsroutes in het Groene Hart en de Duin- en Bollenstreek zijn voorzien van nieuwe routebordjes en de bestaande fietsbordjes zijn – waar nodig – opgeknapt. Alle informatiepanelen hebben nieuwe kaarten gekregen en ook de app van het fietsknooppuntennetwerk is bijgewerkt. Met 660 kilometer fietsroutes, bewegwijzerd met 2300 routebordjes en 220 informatiepanelen, kun je op vele plekken opstappen.

 

Holland Rijnland, het samenwerkingsverband van veertien gemeenten, gaf opdracht voor de uitbreiding van het netwerk en schreef ook een prijsvraag uit. Fietsliefhebbers konden een foto, filmpje of verhaal inzenden van hun favoriete fietsplek of –route. Op 12 mei beloont Holland Rijnland de drie origineelste inzendingen van de prijsvraag met een mooi pakket, bestaande uit prijzen met een regionale twist. De pakketten zijn samengebracht door lokale ondernemers langs de fietsroutes en vertegenwoordigen een waarde van € 200, € 100 en € 50.

 

Kijk voor de inzendingen op de website www.hollandrijnland.nl/fietsknooppunten

 

Wilt u de feestelijke ingebruikname bijwonen? Laat het even weten door een mailtje te sturen naar: communicatie@hollandrijnland.nl

 

Voor meer informatie over het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk:

Iris de Bruyne, idbruyne@hollandrijnland.nl

Ton van Dril, tvdril@hollandrijnland.nl