skip to Main Content

Megavlog over Hollandse Duinen

Hollandse Duinen

In Hollandse Duinen, het nieuw op te richten Nationaal Park langs de Nederlandse kust, is door kinderen en jongeren twee dagen lang hard gewerkt aan de grootste natuurvlog ooit. Op deze wijze promoten zij het gebied dat genomineerd is voor de verkiezing van ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’. Holland Rijnland ondersteunt het bidbook waarmee Hollandse Duinen meedingt naar de nationale titel.

 

Onder leiding van Tako Rietveld – voormalig Jeugdjournaal-verslaggever en tegenwoordig kindercorrespondent – de bekende vlogger YousToub en enkele boswachters maakten de jonge deelnemers hun eigen natuurfilmpjes. De kinderen filmden alles met hun eigen telefoon en deelden dit met vrienden en familie via social media zoals, Snapchat of Instagram. Vooraf leerden de jonge vloggers hoe ze een goed filmpje konden maken maar ook wat er allemaal te zien is in Hollandse Duinen. Ook YousToub maakte een vlog in Hollandse Duinen.

 

De eerste sessie was op 21 oktober in het duingebied Meijendel in Wassenaar. De tweede vlogbijeenkomst is op zaterdag 29 oktober bij de Van Dixhoorndriehoek in Hoek van Holland.

 

Meer weten over het Nationaal Park Hollandse Duinen? Neem een kijkje op de website Nationaal Park Hollandse Duinen. Enthousiast? Er kan nog gestemd worden voor de verkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’.

Back To Top