skip to Main Content

CDA Teylingen bezorgt geslaagden felicitatie

Wie op 4 juni de vlag heeft uithangen, met daaraan de welbekende tas of rugzak, kan een felicitatie van het CDA Teylingen verwachten. Het bestuur en de fractie van CDA Teylingen willen zo de  jongeren die onlangs hun middelbare schooldiploma hebben behaald extra in het zonnetje zetten.

“Het examenjaar verliep door de corona-maatregelen wel heel erg bijzonder”, vindt voorzitter Hans van Ek. “Voor alle scholieren, maar met name voor examenkandidaten, geldt dat geplande examenfeestjes of andere vieringen in het water vallen. We willen met onze felicitatie-actie laten weten dat zij ondanks een lastige tijd een prachtige prestatie hebben geleverd!” .

Met de felicitatiekaart worden de gediplomeerden meteen bekend gemaakt met de politieke jongerenafdeling in deze regio; het CDJA Duin- en Bollenstreek. “Veel van de geslaagde scholieren hebben nog niet de stemgerechtigde leeftijd. Toch willen we ze laten weten dat ook zij hun stem kunnen laten horen, door deel te nemen aan het CDJA. Voor de jongeren die maatschappelijk betrokken zijn is het interessant om met anderen van gedachten te wisselen, en met zowel lokale als landelijke CDA politici kennis te maken”, zo stelt fractievoorzitter van CDA Teylingen Reny Wiersma. “Bovenal is de felicitatie gewoon een hart onder de riem voor de gediplomeerde jongeren in onze gemeente.”

Back To Top