College- en radenbijeenkomst, 26 juni 2024

Ga direct naar het aanmeldformulier

Zet dit evenement in uw agenda

Uitnodiging: denk met ons mee!

De Regionale Investeringsagenda is 3 april jl. door het Algemeen Bestuur van Holland Rijnland vastgesteld. De investeringsagenda bevat veertien projecten waar we als regio gezamenlijk mee aan de slag gaan. Onze gezamenlijke werkwijze en de spelregels, passend bij de Regionale Investeringsagenda, leggen we vast in een verordening.

In uw zienswijze heeft u aangegeven betrokken te willen zijn bij de totstandkoming hiervan. Daar geven wij graag gehoor aan. Vandaar dat wij u uitnodigen om mee te denken over welke afspraken zeker in de verordening Regionale Investeringsagenda Holland Rijnland terug moeten komen.

Rob de Greef, expert op het gebied van bestuursrecht en in het bijzonder regionale samenwerking, stelt met ons de verordening op en is deze avond ook aanwezig. We nemen uw mee in het proces, hoe de verordening eruit kan komen te zien en hoe we hiermee verder gaan.

Uw verdere betrokkenheid

Na de zomer volgt een zienswijzeperiode van 12 weken waarin uw gemeenteraad een reactie kunt geven op de verordening. Het Algemeen Bestuur van Holland Rijnland neemt deze reactie mee bij de behandeling van de verordening Regionale Investeringsagenda in december 2024.

Programma

17:30 – 18:00Inloop incl. broodjes
18:00 – 19:00Start: waar staan we nu met de verordening? Wat is het belang van de verordening en welke afspraken worden gemaakt?
Uw inbreng: reacties en vragen
Tot slot: hoe gaan we verder?

Aanmelden:

We hopen u te spreken op 26 juni! U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.
Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zich afmelden door te mailen aan: d.van.egmond@hollandrijnland.nl.

Aanmeldformulier College- en Radenbijeenkomst, 26 juni 2024

Velden met een * zijn verplicht
 


Back To Top Ga naar de inhoud